mandag den 14. februar 2011

Mørbradgryde!!

Ingredienser:
1 svinemørbrad.
1 pk. cocktainpølser.
1 peberfrugt
1-2 løg
1 glas champignong
1 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater
1 stort knust fed hvidløg
½ tsk. groft chili
1 spsk. paprika
salt + peber
250 ml. madlavningsfløde
Jævning, f.eks. maizena.

Brug en stor gryde!

Baconen steges, hvorefter den tages op. Det samme med champignonerne. Efterfølgende steges løg + peberfrugt, og tages op.
Mørbraden brunes herefter sammen med chilien og paprikaen, og bacon, champignon, peberfrugt og løg tilsættes igen, samt hvidløget. De hakkede tomater kommes i, og der fyldes efter med vand til det lige dækker. Skal simre i 45 minutter på lav varme. Når der er ca 20 minutter tilbage af tiden, tilsættes cocktailpølserne. Efter de 45 minutter skrues der igen lidt op for varmen, og fløden røres i. Retten skal op og koge, hvorefter sauces jævnes med maizena. Den må ikke være for tynd.

Server retten med ris til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar