Til 4 karbonader går der 500 gr. hakket svin/kalv. Man kan også bruge svin alene.
Karbonaderne formes, og vendes i et æg rørt ud i lidt mælk. Herefter vendes de i rasp med salt og peber, og steges til de er gennemstegte. Kartoflerne sættes over cirka samme tid som karbonaderne, så er det færdigt omtrendt på samme tid.
Hvid mælkesauce har jeg bragt en opskrift på tidligere...
Derudover jeg har lige denne i ovnen i skrivende stund. Tror jeg bliver populær i klassen i morgen ;-))))
Gulerodskage med ostecreme:
300 g farin
2 dl olie
4 æg
275 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g reven gulerod
Ostecreme:
200 g flødeost (Buko naturel)
120 g smør
220 g flormelis
2 tsk vanillesukker
Farin og olie røres sammen. 4 æg piskes i et af gangen, derefter blandes tør-ingredienserne i og til sidst røres den revne gulerod i.
Bages ved 185 grader i ca. 45 minutter. (Min får knap en time!)
Ostecreme:
Flødeost, blødt smør, flormelis og vanillesukker røres sammen.
Ostecremen fordeles oven på kagen, når denne er afkølet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar